....

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, March 31, 2011

KHK = Kepala Hotak Kauu !!

juz memang agak bz ckit minggu ni, agak ckit ye... huhu.. class schedule pack sgt.. dr senin smpai jumaat, memanjang jek classnye.. kekadang rasa macam nak skip class pastuh lepak, tapi disebabkan akuh tak pernah ponteng class since sem 1 lagi so akuh pon tak pandai la nak skip2 ni sume kann laen la kalau ade yang mengajar akuh bende2 camtuh.. huhu..

memang la rasa stress cuz kena rushing ke sana ke sini, lagi2 sume class kat tingkat 8.. ade lif tapi kekadang jek akuh guna, sebab akuh suka naek turun tangga.. dengar macam tak percaya jek kann yang akuh ni suka turun naek tangga, al-maklumlah akuh ni kann agak batak lau tengok tangga.. hahahaha, MEMANG TAK LAH NGEK !!
setakat ni, class agak menarik untuk akuh menghadirkan diri.. yela, kalau awal2 mula sem ni kann ramai jek yang bagi alasan tanak masok.. haish, memang rugi la kat korang yang amek mudah pasal hal kehadiran lam class.. bukan nak menyebok tapi ni lah hakikatnye.. tak ke korang kesian kat lecturer yang kena repeat chapter yang sama berulang2 kali.. memang jugak la tuh tugas dia, tapi lau hari2 sorang2 baru nak muncol tak ke hari2 dia kena repeat benda yang sama.. pastuh bagi pelajar yang da masok class dr hari pertama tuh kompem2 bengkak otak dok dengar n belajar benda yg sama jek kann.. memang le bagus tapi melampau la sampai 5 ke 6 kali dengar benda yg sama jek.. bila masa nak masok chapter baru, betol tak..

saya sebagai seorang pelajar berhak menyuarakan pendapat.. cewah, dandan kauu kann.. masa presentation tanak pulak kauu cakap bebanyak ! hahahha.. joking beb.. ok.ok.. hahah ! harap2 ade lagi yang best bakal berlaku kat lam class.. baru la nak belajar rasa bersemangat n njoy gitu.. huhu.. sudah la.. tatau nak cter ape lagi.. esok2 akuh sambung lagi n3 akuh ni ye.. bye~

p/s: nape title n3 akuh KHK ?? sebab ni ilham dr lecturer akuh la.. ahahahah ! ciplak trademark dia jap.. *jangan bengang ye madam..
waktu : malam
masa : 11:52pm
cuaca : suamsuam dingin~

No comments:

Post a Comment